Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Кризата с електроснабдяването в област Видин постепенно се преодолява

07.12.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Напълно е възстановено електрозахранването в Грамада, Димово и Чупрене, които бяха сред най-засегнатите от поледиците общини.

Регионални новини Видин

Данните от тази сутрин, изнесени на заседанието на областния кризисен щаб, показват, че без ток са 12 населени места, от които 10 - в община Белоградчик и по едно - в община Кула и община Макреш. Напълно е възстановено електрозахранването в Грамада, Димово и Чупрене, които бяха сред най-засегнатите от поледиците общини. След заседанието на кризисния щаб областният управител Момчил Станков замина за с. Гара Орешец, в близост до което специализирани екипи продължават да работят по отстраняването на повредата по 110 - киловолтовия далекопровод "Скалите". Към труднодостъпното място на аварията, с него пътуват и директорът на ОД МВР - Видин Константин Джунински и директорът на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" Станислав Генчев.

Осигурен е необходимият експертен и технически ресурс в помощ на аварийните групи, които работят на пресечен терен и при неблагоприятни метеорологични условия. Вчера и от АЕЦ Козлодуй бе доставена високопроходима верижна техника. Осигурен е кран, с който на мястото на падналия електрически стълб да бъде монтирано ново железорешетъчно електропреносно съоръжение. С отстраняването на повредата ще се възстанови напълно напрежението в електрическата мрежа на подстанция Белоградчик, осигуряваща ток за населението в повечето от пострадалите райони.

Областният управител Момчил Станков е в постоянна телефонна връзка с министъра на енергетиката Теменужка Петкова, като редовно я информира за обстановката и резултатите от предприетите дейности за преодоляването на бедствената ситуация в област Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.