Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Празничното честване на Никулден във Видин

06.12.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният управител и неговият заместник се включиха в литийното шествие от храма „Св. Николай” до централния понтон на дунавския бряг.

Регионални новини Видин

По покана на Видинския митрополит Дометиан, областният управител на Видин Момчил Станков и заместник областният управител Огнян Ценков участваха днес в тържествата по повод Никулден, организирани в града от Видинската света митрополия. След приключването на редовното сутрешно заседание на областния кризисен щаб, Момчил Станков и Огнян Ценков се включиха в литийното шествие от видинския храм „Св. Николай” до централния понтон на дунавския бряг. Пред събралите се там десетки граждани, представители на общинския съвет и община Видин, Белоградчишкият епископ Поликарп отслужи заупокойна молитва за загиналите моряци и рибари, както и молитва за здраве и благоденствие на старопрестолния дунавски град и жителите му.

С благословението на викарийния епископ на Видинския митрополит Дометиан, областният управител и неговият заместник хвърлиха в река Дунав венци в памет на загиналите моряци и рибари от Видинско. Празникът продължи на площада пред драматичния театър с благославяне и раздаване на рибен курбан за здраве и благословение на гражданите и гостите на Видин.

Инициативата на Видинската света митрополия за тържественото отбелязване на Никулден, храмов празник на митрополитски храм „Св. Николай Чудотворец“, се осъществи с подкрепата на Сдружение „Усмихни се с нас“ и Пристанище Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.