Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Строителството на депото за отпадъци се извършва в срок

26.11.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Площадката на новото депо е на около 13 км от Видин, в местността „Рамова ливада”.

Регионални новини Видин

Заместник-кметът и изпълняващ функциите кмет на общината инж. Добромир Дилов се срещна с членовете на Регионалното сдружение на общините „Видин”. Поводът бе напредъкът на строителните дейности по проект „Изграждане на система за управление на отпадъците в регион Видин, България”. На събранието стана ясно, че Община Видин е създала необходимата организация за бързото и качествено изпълнение на дейностите по строителството на този ключов обект и се очаква той да бъде въведен в експлоатация в най-кратки срокове.

Припомняме, че проектът за Регионалното депо се изпълнява по Приоритетна ос 2 на Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния фонд на Европейската общност. Общата стойност на проекта е 20 515 302,00 лв. Целта е да се изгради необходимата инфраструктура за обезвреждане на цялото количество отпадъци на територията на всички общини в областта, съобразено с изискванията на Европейския съюз и на националното законодателство.

Площадката на новото депо е на около 13 км от Видин, в местността „Рамова ливада”, покрива около 22 хектара, има капацитет 516 000 т и е с 20 години ефективен експлоатационен живот. Изпълнител на проекта е ДЗЗД Обединение „Депо Видин”, а фирмата, осъществяваща строителен надзор - „Рутекс” ООД.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.