Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Приемна на ЧЕЗ в Община Видин

05.11.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Заинтересованите лица имаха възможност да разговарят с регионални мениджъри от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД и „ЧЕЗ Електро България“ АД.

Регионални новини Видин

Община Видин и ЧЕЗ организираха днес приемна за битови и бизнес клиенти на компанията. За тази цел на разположение от 10 часа бе заседателната зала на Общинския съвет в сградата на общината. Заинтересованите лица имаха възможност да разговарят с регионални мениджъри от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД и „ЧЕЗ Електро България“ АД. На потребителите, чиито въпроси не са получили конкретен отговор по време на приемната, ще бъде изпратено писмено становище след подробно разглеждане на представения проблем. На базата на резултатите от приемната ще бъдат набелязани конкретни мерки, с които да се подобри работата на ЧЕЗ в полза на клиентите.

Инициативата във Видин е част от кампанията, която ЧЕЗ стартира на 20 октомври за организиране на приемни в общо 14 населени места от Западна България.

Това е и поредна стъпка по пътя на доброто сътрудничество между Община Видин и електроразпределителната компания в името на по-качественото обслужване на потребителите.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.