Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Чакалнята на общинската автогара е напълно готова

23.10.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Помещението в сградата на старата ж.п. гара във Видин, което ще се ползва за чакалня на общинската автогара, е ремонтирано и обновено.

Регионални новини Видин

Помещението отговаря на всички необходими изисквания и в него пътниците ще се чувстват комфортно. Ремонтните дейности са изпълнени от фирма, спечелила обществената поръчка. Средствата за тази цел са заложени в капиталовите разходи за 2014 г. и одобрени с решение на Общински съвет – Видин. Всички документи, свързани с обособяването на общинска автогара, могат да бъдат разгледани на интернет страницата ни – www.vidin.bg. Припомняме, че вчера на специална пресконференция инж. Добромир Дилов – заместник-кмет и изпълняващ функциите кмет на Община Видин запозна медиите с проекта за организация на движението във връзка с новия обект.

Той обясни подробно каква е схемата, за да не останат недоразумения и неизяснени въпроси около налагащите се промени. Предстои движението да бъде прехвърлено по платното пред пощата. Тротоарът около паметника на Скърбящия воин се демонтира, за да се разшири пътя, а зеленото пространство ще бъде облагородено. Стоянката на таксиметровите коли остава на същото място.

Пред старата ж.п. гара ще има 4 спирки за тръгващите автобуси по междуселищните линии. Ще се изгради и кръгово кръстовище с маркировка и изкуствени неравности.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.