Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Проблемите на бизнеса трябва да бъдат решени

11.10.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Красимир Кирилов, ВТПП: Новото правителство трябва да бъде сформирано максимално бързо.

Регионални новини Видин

Новото правителство трябва да бъде сформирано максимално бързо и да започне с решаването на проблемите на бизнеса. Това каза за Радио “Фокус”- Видин Красимир Кирилов, председател на Видинска търговско-промишлена палата. По думите му, много са проблемите, които трябва да бъдат решени. Трябва да се започне с организацията на новия програмен период и с разплащането по стари европейски проекти, което е голям проблем за по-голяма част от фирмите в България.

„Всяко едно забавяне на сформирането на новото на правителство означава недействаща администрация. За никого не е тайна, че когато имаме избори администрацията „заспива” и чака да дойде новото ръководство, за да започне отново своята работа”, каза Красимир Кирилов. По отношение на бизнеса в Северозападна България Красимир Кирилов заяви, че държавата трябва да се намеси в привличането на големи инвеститори, които да разкрият нови работните места. От началото на годината нито един инвеститор не е потърсил от Видинската търговско-промишлена палата информация, свързана с възможностите за инвестиция.

„Държавата е тази невидима сила, която може да направи чудеса. Тук е ролята и на новите депутати, които избрахме. Дано следващите 4 години да не са поредните 4 години на забрава за нашия регион”, добави Красимир Кирилов.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.