Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Протест срещу разкопаните улици във Видин

27.09.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Граждански движения организират протест-автошествие срещу разкопаните улици във Видин.

Регионални новини Видин

В кошмар вече седмици наред живеят видинчани. Улиците са разкопани, хората са принудени да газят в прах и кал, а най-лошото е, че никой не знае докога ще продължи това положение. Това е една от вълнуващите теми за видинчани, която радио "Видин" следи от дни. Хората масово негодуват и искат адекватен отговор. Въпреки твърденията на инж. Пламен Симов, ръководител на проекта, че работата по водния цикъл на Видин продължава, възстановяват се бригадите по места, предстои заустването към главния колектор и скоро ще започне и преасфалтирането на улиците, нещата са в застой. Община Видин не е в просрочени задължения към фирмата - изпълнител и ремонтните дейности са още в срок, твърди временно изпълняващия длъжността кмет Д.Дилов. Тогава къде е проблема?!

Гражданските движения "Аз обичам Видин", "ДНЕС" и "Видин" организират ПРОТЕСТ с автомобили на 11.10/октомври/ СЪБОТА 2014г.от 11.00 часа с начален маршрут магазин "ТЕХНОПОЛИС" на бул."Панония". Поканени са всички видинчани, автобусните превозвачи, таксиметровите шофьори, както и мото-клубовете да се присъединят.

Същия ден ще бъде поискана среща с временно изпълняващия длъжността кмет Д.Дилов и инж.на фирмата изпълнител да обяснят на видинските граждани, защо се стигна до това безобразие и до кога ще продължи това.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.