Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Пътят Видин-София ще се изгражда със заем от ЕИБ

18.09.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Очаква се със заем от ЕИБ да се финансират общо три пътни проекта.

Регионални новини Видин

Пътната отсечка от Видин до София или по-точно от Видин до АМ "Хемус" ще се изгради със заем от Европейската инвестиционна банка, напомни служебният вицепремиер Екатерина Захариева в началото на заседанието на Обществения съвет към регионалното министерство, предаде агенция БГНЕС. Пътят Видин-София трябва да се случи и неслучайно водим преговори с Европейската инвестиционна банка за неговото финансиране, каза още Захариева. Очаква се със заем от ЕИБ да се финансират общо три пътни проекта, които няма да бъдат включени в обхвата на ОП "Транспорт".

Освен за пътя от Видин до АМ "Хемус" банката трябва да отпусне пари и за пътя София - Калотина - от граничния пункт до Северната скоростна тангента на София и за Южната дъга на София в участъците от столичния квартал "Бъкстон" до АМ "Люлин" и от последното кръстовище на "Младост" до АМ "Тракия". Очаква се общата стойност на държавния инвестиционен заем, който страната ни ще вземе от Европейската инвестиционна банка за строителството на трите пътни участъка, да бъде в размер между 800 и 840 милиона лева, съобщи председателят на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров.

Очаква се до края на мандата на служебното правителство да се проведат още две заседания на Обществения съвет към Министерството на регионалното развитие, на които ще се коментира нормативната уредба в областта на инвестиционното проектиране и случващото се във ВиК сектора.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.