Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Подменят хидроизолацията на Дунав мост 2

15.09.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Ремонтът е гаранционен и се извършва от фирмата, построила моста.

Регионални новини Видин

На Дунав мост "Нова Европа" в момента се извършват ремонтни дейности по подмяна на хидроизолацията и асфалтово-бетонната настилка в бавната лента за движение в посока Румъния –България. Това съобщи Людмил Димитров, технически директор на смесеното българо-румънско дружество "Дунав мост Видин-Калафат", предаде агенция "Фокус". По думите му, ремонтът е гаранционен и се извършва от фирмата, построила моста. "Има уверения, че след като бъде подменена хидроизолацията и асафлатовата настилка, ще се направи същото и на бързата лента отново в посока Румъния – България", каза Людмил Димитров. Той добави, че няма информация каква е причината за ремонта. Представители на пътния институт към Министерство на транспорта са взели проби от хидроизолацията и асфалтовата настилка, за да установят каква е причината за възникването на дупки по моста. Фирмата-изпълнител вече ремонтира проблемните участъци, за да няма забавяне и да може да се извърши ремонтът преди зимния сезон.

"Нямаме точни срокове за изпълнението на ремонта, но предполагам, че до месец всичко трябва да е готово, защото през ноември може и сняг да завали", каза Людмил Димитров.

Той добави, че заради ремонтните дейности се налага промяна в организацията на движението по моста. В момента действа временна организация на движението. В посока от Румъния към България трафикът става само в бързата лента за движение. Участъкът е сигнализиран, има одобрен проект от Пътна полиция - Видин за регулиране на движението, добави Людмил Димитров.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.