Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Отново вандалски прояви във Видин

10.09.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Напоследък вандалските прояви пак зачестяват.

Регионални новини Видин

Паметникът на свободата в Крайдунавския парк на Видин отново бе поруган. Лицата на скулптурните фигури са залети с разноцветна боя. Работници от общината се опитаха да почистят стореното, но за съжаление това може да стане със специална техника. За тази цел трябва да бъдат използвани нови ресурси и средства. Знаковият паметник бе възстановен от общината в навечерието на 1 май миналата година, след като повече от две десетилетия никой не се погрижи за него. Освен това недобросъвестни лица посягат и на новите автобусни спирки, които неотдавна бяха поставени. Вандали съсипаха също ремонтираната фасада на сградата на ЦДГ „Синчец“ в ж.к. „Крум Бъчваров“. За това алармира директорката на детското заведение Мая Георгиева.

Общината многократно призовава гражданите да бъдат бдителни към такива действия, след като на няколко пъти бяха откраднати ценни растителни видове от парка и в центъра на града, прекършени и изпочупени кълбовидните акации по ул. „Търговска“. Всичко, което се прави и гради е с цел да се създаде уютна и красива градска среда в името на хората, които живеят тук.

Затова Община Видин се обръща към всички с посланието да обединим усилия, за да бъдат спрени подобни прояви, които петнят града ни.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.