Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Стартира ремонтът на надлеза при бул. „Панония“

29.08.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Седмица след подписването на договора между Община Видин и фирмата-изпълнител, ремонтът на надлеза над ж.п. линията по бул. „Панония“ стартира.

Регионални новини Видин

Средствата за тази цел в размер на 2 704 277 лева са отпуснати по Публичната инвестиционна програма на правителството „Растеж и устойчиво развитие на регионите”, след като общината кандидатства с проект. Ремонтните дейности се осъществяват от „Мостремонт 97” ООД – гр. София, спечелило обществената поръчка. При подписването на договора управителят на фирмата инж. Христо Василев заяви, че срокът за изпълнение е 112 дни. Вчера в Община Видин беше подписан Акт №2 и строителната площадка вече е открита.

Ремонтът включва разбиване на съществуващата настилка на двете платна, полагане на изравнителен бетонов пласт, хидроизолация и асфалтиране. Ще бъде направен също ремонт на конструкцията на съоръжението. Предвижда се демонтиране на парапетите и предпазните огради, почистването и боядисването им, а липсващите ще бъдат заменени с нови. Ще се извърши ремонт на стоманените предпазни мрежи над контактните проводници. Ще се възстанови отводнителната система на надлеза. Ще се подмени и тротоарната настилка. В момента се правят геодезически измервания на терена.

Докато текат строително-ремонтните работи, надлезът няма да бъде затварян за моторни превозни средства, а движението ще се осъществява по едно от платната.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.