Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Постоянен контрол и наблюдение на реки и язовири във Видинско

01.08.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Осъществява се постоянен контрол и наблюдение на реки и язовири във Видинско.

Регионални новини Видин

Осъществява се постоянен контрол и наблюдение на всички реки и язовири във Видинска област, съобщи Димитър Йоцов, директор на “Напоителни системи” – Видин цитиран от агенция "Фокус". По думите му към момента няма съоръжения, които да предизвикват сериозни опасения. „Нивата на всички реки са в границите на нормалното”, каза още Димитър Йоцов. По думите му с язовирите, стопанисвани от „Напоителни системи” – Видин също няма проблеми. „Никъде няма необходимост от изпускане на водни маси, но ако възникне проблем имаме готовност за моментално реагиране”, добави Димитър Йоцов. Няма места и участъци с повишено внимание. Нивото на река Делейнска, която създава проблеми при село Иново също е в границите на нормалното.

Два моста са отнесени от пороите в община Димово, каза кметът на общината Лозан Лозанов. Единият мост е на входа на село Шипот. Пътят е затворен, защото по него не може да се преминава. Вторият мост е в село Бела. Той свързва една от махалите с останалата част от селото. След спирането на валежите ще започне работата по възстановяване на двата моста. Около 100 литра на кв. м. е количеството на валежите, паднали в община Димово, каза Лозан Лозанов. В град Димово има места с поражения по асфалтовата настилка и тротоарите. Започнало е почистване на главен път Е-79, който е и главна улица на града. Проливният дъжд е изнесъл на пътя камъни и дървета. Почиства се и друга улица в Димово, която е с разбита асфалтова настилка. Има наводнени мазета и дворове вследствие на дъжда, каза още кметът. Жена, изведена от дома си от пожарникари снощи, е в добро състояние. От общината ще търсят начин да окажат помощ за отводняване на домовете.

Временно се ограничава движението по път III-321 Градец-Периловец-Шишенци-Бойница, поради нарушена цялост на мост в резултат на обилните валежи, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”. Обходният маршрут е през Градец-Бойница. Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и да спазват указанията на КАТ.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.