Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Наводнени улици и мазета на домове във Видинско

31.07.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

От Видинската пожарна успокояват, че към момента няма бедстващи хора и опасност за населението.

Регионални новини Видин

Има множество сигнали за наводнени улици и мазета на домове във Видинско, съобщи за дежурният в Областно управление “Пожарна безопасност и защита на населението” – Видин, предаде агенция "Фокус". По думите му сигнали са получени от Димово, Арчар, Долни Лом, Орешец, Репляна и други места от Видинска област. Към момента екипи на ОУ ПБЗН-Видин работят по част от сигналите и отводняват улици и мазета на домове. „Поройният дъжд в момента пречи на работата ни и ефект от отводняването няма. Резултат ще има, когато дъжд спре или поне намалее”, коментира дежурният в ОУ ПБЗН-Видин. От Видинската пожарна успокояват, че към момента няма бедстващи хора и опасност за населението.

Дърво е паднало върху лек автомобил на улица „Христо Ботев” до поликлиниката във Видин. Наводнено е кръстовището при улиците „Ботева” и „Акад. Стефан Младенов”. На улица „Горазд” движението също е затруднено, поради събиране на голямо количество вода на пътните платна. Водни потоци се стичат от надлеза над ж.п. линия във Видин, част от булевард "Панония". Наводнени са и малки улици във видински квартали. Към момента дъждът в крайдунавския град продължава, отслабва гръмотевичната активност.

Временно усложнена е пътната обстановка в района на Белоградчик. По думите му движението по път III-102 – Бела – Белоградчик – Извоз - Долни Лом от 40 до 47 километър е временно затруднено поради наводняване и големи количества кал върху пътните платна вследствие на бурята в региона. Екипи на пътните служби са отстранили паднали дървета. Към момента движението не е спряно, но се осъществява с повишено внимание. Друг проблемен участък по същите причини е път III-114 – Дреновец – Ружинци – Чупрене от 49 до 56 километър. Към момента движението на участъка се осъществява нормално. „Всички пътища във Видинска област са отворени за движение, но водачите трябва да шофират със скорост, съобразена с мокрите пътни настилки и пътната обстановка в региона”, апелират от Областно пътно управление – Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.