Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Читалища в общината с допълнителна субсидия

22.07.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Това става на базата на подадени от тяхна страна и одобрени от експертна комисия проекти.

Регионални новини Видин

Общо 11 читалища в Община Видин получават допълнително целево финансиране от държавата за подпомагане на дейността им. Това става на базата на подадени от тяхна страна и одобрени от експертна комисия проекти. По направление „Частични ремонтни дейности по сградите на читалищата и вътрешен интериор на сценичните и библиотечни пространства“ са предвидени следните суми за читалищата: 15 000 лв. – за „Съзнание 1928“, с. Кошава; 6 500 лв. – за „Цвят 1870“, гр. Видин; 3 000 лв. – за „Светлина 1922“, гр. Дунавци; 1 500 лв. – за „Съзнание 1928“, с. Каленик, 15 000 лв. – за „Светлина 1926“, с. Сланотрън и 8 000 лв. – за „Просвета 1937“, с. Кутово. Пари по направление „Художествено-творческа дейност и попълване на билиотечния фонд“ са отпуснати за: „Радост 1929“, с. Търняне и „Цвят 1870“, гр. Видин – по 2 000 лв.; за „Светлина 1922“, гр. Дунавци и „Съгласие 1936“, с. Слана бара – по 1 400 лв. и „Св. Паисий Хилендарски 1926“, с. Иново – 700 лв. По 800 лв. и 1400 лв. получават съответно читалищата „Самообразование 1927“, с. Капитановци и „Просвета 1927“, с. Покрайна за техническо оборудване, библиотечен и друг специализиран софтуер.

В срок до края на месец януари, следващата година читалищата трябва да представят пред кмета на Община Видин разходно-оправдателни документи, посочващи целевото изразходване на средствата. Копия от тях ще бъдат изпратени и в дирекция „Нематериално културно наследство“ на Министерството на културата.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.