Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Нараства трафика по Дунав мост 2

09.07.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

С около 30% е нараснал трафикът по Дунав мост 2 през второто тримесечие на годината.

Регионални новини Видин

Има нарастване на трафика по Дунав мост 2, информира Владимир Андреев, изпълнителен директор на смесеното българо-румънско дружество “Дунав мост Видин-Калафат”, предаде агенция "Фокус". За второто тримесечие на годината то е около 30%. „Може би това е свързано със затварянето на Прохода на републиката и с това, че голяма част от трафика, който минаваше през Дунав мост – Русе, се пренасочи оттук. Отделно от това летните месеци имаме нарастване и на леките автомобили”, каза Владимир Андреев.

По повод образуването на опашки от тежкотоварни автомобили в неделните дни, изпълнителният директор на Дунав мост 2 обясни, че те са в резултат на желанието на водачите да избегнат плащането на паркинги в страните от ЕС. „Всички тежкотоварни автомобили се струпват да минат в неделя, тъй като в държавите от ЕС събота и неделя е забранено движението на товарни автомобили. Всички правят планове да тръгнат в неделя следобед, за да могат в понеделник сутринта да влязат в държави от ЕС, без да плащат големите такси за паркинги там”, каза Владимир Андреев. Той заяви, че се взимат мерки за облекчаване на трафика по моста, по който няма проблем да минават много повече автомобили.

За тяхната обработка от граничните и митническите служби обаче е необходимо технологично време. „Ясно е, че при струпването на толкова много автомобили няма как да се ускори максимално. Правим каквото е възможно, но това е ситуацията”, добави Владимир Андреев.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.