Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Поставиха нови кошчета за битови отпадъци

17.06.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Общината се обръща с призив към гражданите да пазят новите придобивки, защото те често стават обект на вандалски прояви.

Регионални новини Видин

Общо 100 нови кошчета за битови отпадъци са разположени в централната градска част на Видин. Те бяха монтирани от работници на фирмата по чистота, като съдовете са разпределени на пл. „Бдинци“, пл. „Европа“, в района около пощата, по улиците „Търговска“, „Пазарска“, „Цар Симеон Велики“, „Цар Александър II“, „Дунавска“. Така броят им в целия град става 260. В същото време повредените кошчета ще бъдат отстранени и поправени, а тези, които не подлежат на ремонт, ще се заменят.

Общината се обръща с призив към гражданите да пазят новите придобивки, защото те често стават обект на вандалски прояви.

Трети квартален съвет бе създаден във Видин. Припомняме, че кварталните съвети се изграждат по инициатива на населението и работят единствено на доброволен принцип. Те се основават на базата на Наредбата за създаването и функционирането им, приета с решение на Общинския съвет.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.