Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Водата заля шест острова във видинския участък на Дунав

18.05.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Под вода са островите Кошава, Кутово, Безименен, Богдан-Сечен, островите Голям Близнак и Малък Близнак.

Регионални новини Видин

Шест са островите във видинския участък на река Дунав, които са залети, съобщават от Хидро-метереолгичната станция в Ново село. Под вода са островите Кошава, Кутово, Безименен, Богдан-Сечен, островите Голям Близнак и Малък Близнак. Под вода е и кея на село Арчар. Осем отводнителни помпени станции работят на територията на област Видин, съобщи Димитър Йоцов, директор на видинския клон на "Напоителни системи" ЕАД, цитиран от агенция "Фокус". Той посочи, че останалите три помпени станции имат готовност при повишаване нивата на водите в отводнителните канали да започнат работа. Тревожна остава ситуацията около нивото на река Дунав, което в полунощ е спаднало в рамките на 4-5 см при Видин.

Защитните диги във видинския участък на Дунав са 37 км. „Служителите на „Напоителни системи” са ангажирани с непрекъснат обход на защитните съоръжения и няма отбелязани места, които създават опасности. В понеделник започва окосяване на дигите, което бе забавено заради непрекъснатите проливни дъждове”, обясни Димитър Йоцов.

Той посочи, че е спаднало нивото на река Делейнска край село Иново, която преди няколко дни заради преливане скъса участък от защитна дига. „Този участък вече е възстановен и не се очаква от там проблеми”, обясни Димитър Йоцов.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.