Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Първи етап „повишено внимание” заради високите води на река Дунав

16.05.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният управител на Видин издаде заповед за въвеждане на първи етап от Плана за провеждане на високите води на река Дунав .

Регионални новини Видин

Със заповед от днес областният управител на Видин инж. Кръстьо Спасов разпореди въвеждане в изпълнение на първи етап „повишено внимание” от Плана за провеждане на високите води на река Дунав. Основанието за заповедта е покачването на нивото на Дунав, което днес следобед при Видин достигна 731 см. Първи етап от Плана за провеждане на високите води на река Дунав включва ежедневно наблюдение с повишено внимание на всички участъци на дунавските диги.

На ръководителя на „Напоителни системи” ЕАД се възлага организирането на всички мероприятия по наблюдението на защитните съоръжения по река Дунав, залегнали в І етап на Плана, и по отводняването от подпочвени води при необходимост. Началникът на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” има задължението да организира измерването на нивото на река Дунав при рейката на град Видин три пъти в светлата част на денонощието – 08.00 ч., 12.00 ч. и 18.00 ч., и своевременно да докладва актуалните данни на отговорните длъжностни лица.

Всички компетентни служби, ангажирани с изпълнението на кризисния план, се задължават да поддържат постоянна връзка помежду си и при рязка промяна на обстановката незабавно да уведомят областния управител на област Видин. За заповедта са уведомени и кметовете на общините Видин, Димово, Ново село и Брегово, които също са ангажирани с нейното изпълнение.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.