Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Кметът на Видин свика кризисен щаб

15.05.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Взимат се всички необходими мерки с цел защита на жителите на с. Иново заради скъсана дига.

Регионални новини Видин

След скъсването на дигата при надлеза на с. Иново днес към обяд се получи отвор с дълбочина 7-8 м и водата от р. Делейнска заля полето. Кметът на Община Видин Герго Гергов заедно с експерти веднага направи оглед на мястото. След това бе свикан общинският кризисен щаб. На него се взе решение да бъде запълнен проблемният участък. Към Иново отпътуваха двадесет камиона, натоварени с ломен камък от селата Гранитово и Киреево. Около 13.30 ч. започна работа на мястото. От София се изпращат контейнери от арматурно желязо за запушване, които ще бъдат спуснати с кран.

Служители на общинската администрация и на всички направления към нея започват пълненето на 1000 чувала с пясък. Допълнително чували се подготвят и от „Напоителни системи” – Видин. Разпоредено е на всички кметове на кметства в общината да докладват на 30 минути за състоянието на водните басейни в населените места. Забранява се движението на животни, моторни превозни средства по дигите. Ще се следи за къртичини и пробиви и ако се установят такива – ще се докладва веднага и на местата ще се постави маркираща лента. Ако бъдат забелязани големи дънери и дървета във водата, има готовност да се изпратят лодки с хора, за да ги премахнат. Помпените станции работят непрекъснато, за да се понижи по-бързо нивото на водата.

От „Напоителни системи” се прави оглед по протежението на дигите, за да се предотврати навреме възникването на рискови ситуации. Взимат се всички необходими мерки с цел защита на жителите на с. Иново.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.