Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Акция за почистване на парковете във Видин

10.05.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

След празниците някои ключови места в града са били доста замърсени.

Регионални новини Видин

Служители от общинската администрация и от всички направления към нея, както и от културните институти във Видин се включиха в акция за почистване на Крайдунавския парк и парк Владикина бахча. Инициативата съвпадна с отбелязването на Световния ден на физическата активност – 10 май. Крайдунавският парк бе почистен в два участъка – от Речната гара до Колодрума и от Художествената галерия до Паметника на свободата. Кметът на общината Герго Гергов също взе участие в инициативата. Той подкара мини челен товарач, с който се изравнява терена на една от емблематичните детски площадки в парка, която съвсем скоро ще зарадва с нова визия и безопасни съоръжения за игри най-малките жители на Видин.

Кметът обясни, че след празниците някои ключови места в града са доста замърсени. „Искаме да дадем пример на нашите съграждани, да се грижим за чистотата на Видин, защото всички живеем тук” – каза Гергов.

„Благодаря на колегите се, които днес работят усилено в парковете. Работи се и на игрището в близост до стадиона, то също до момента бе в занемарено състояние. Гробищният парк се коси, а от фирмата по озеленяването увериха, че до броени дни ще бъде окосено навсякъде” – поясни в заключение градоначалникът.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.