Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Пета партньорска среща по Проект TRANSDANUBE

09.05.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Пета партньорска среща по Проект TRANSDANUBE се проведе в град Тулча, Румъния.

Регионални новини Видин

Представители на Областна администрация Видин ще участват в Петата партньорска среща по Проект TRANSDANUBE - „Устойчив Транспорт и Туризъм по поречието на река Дунав”, която ще се проведе в румънския град Тулча в периода 14 – 15 май 2014 година. Срещата е организирана от Национален институт за изследвания и развитие в сферата на туризма – Букурещ. Работната среща ще започне със среща на Направляващия комитет, където ще се обсъди текущото състояние на проекта. По време на тематичните работни срещи ще бъдат обсъдени разработените от партньорите туристически пакети и оферти за мека мобилност в Дунавските региони. Друг основен аспект на срещата е представянето на Регионалните маркетинг стратегии за мека мобилност и Интерактивната карта като основни продукти от изпълнението на проекта.

По време на двудневния форум ще бъдат обсъдени конкретни стъпки, които да гарантират устойчивост на реализираните в рамките на проекта дейности, както и възможности за следващи проекти.

Проект TRANSDANUBE - „Устойчив Транспорт и Туризъм по поречието на река Дунав” има за цел развитието на устойчивата мобилност по поречието на река Дунав чрез насърчаване използването на алтернативни видове транспорт – влак, автобус, колело и кораб, и разпространение на концепцията за устойчиво развитие на туризма в целия Дунавски регион. Финансиран по програма Транснационално сътрудничество „Югоизточна Европа“, TRANSDANUBE е международен проект с 14 финансови партньора от 6 страни и повече от 35 свързани стратегически партньори и наблюдатели. TRANSDANUBE допринася за постигане на целите на Европейските политики и стратегии, особено за изпълнението на Европейската стратегия за Дунавски регион. Изпълнението на проекта ще продължи до септември 2014 г.
Повече информация за проекта можете да намерите на www.transdanube.eu .

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.