Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Спасителни дейности бяха проведени по сигнали за наводнение

25.04.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Спасители и огнеборци реагираха на множество сиганли за новоднени приземни етажи и мазета.

Регионални новини Видин

На 24 април спасители и огнеборци реагираха на множество сиганли за новоднени приземни етажи и мазета в селата Плешивец, Средогрив и Ружинци. Отводнени са мазе и пътно платно във видинското село Симеоново. Тази сутрин са получени сигнали за наводнени помещения в селата Средогрив, Ружинци, Карбинци и Долни Лом, екипите продължават да работят по отводняването.

На 23 април около 23.00 часа е получен сигнал за високи води на приток на р.Лом в с.Гюргич, общ.Ружинци. В резултат на обилните валежи се повишило нивото на реката, пороят е влачил клони към стеснените й участъци, в резултат на което тя се разлива извън руслото. Към мястото е насочен екип на РСПБЗН-Белоградчик, спасителите евакуирали възрастна жена, къщата й се намирала непосредствено до реката. На 24 април в 00.05 часа е съобщено за произшествие с високи води на приток на р.Лом в с.Плешивец, общ.Ружинци. Към мястото са насочени спасителни екипи. От къща до реката са евакуирани жена и дете. Високата вода отнесла три коли и едно ремарке. След разчистване на проблемните участъци нивото на водата в реките при селата Гюргич и Плешивец е започнало да спада. И към момента в с.Плешивец спасителен екип работи по възстановяване проводимостта на речното корито чрез отстраняване на натрупаните дънери и клони. Спасителите реагират и на сигнали за наводнени приземни етажи на къщи в с.Плешивец.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.