Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

С фотоизложба стартира Седмицата на Европейските региони

23.04.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Фотоизложбата ще остане постоянно експонирана в офиса на ОИЦ-Видин.

Регионални новини Видин

С фотоизложба на тема „Добри практики Видин – проекти, финансирани от СКФ“ днес екипът на Областен информационен център (ОИЦ) – Видин стартира „Седмица на Европейските региони“ – поредица от четири тематични събития, който ще продължат до 25-и април 2014 г. и са посветени на предстоящия Ден на Европа. Управителят на ОИЦ-Видин Мариела Савкова откри изложбата и подчерта, че представените успешни проекти на общините Видин, Белоградчик, Ружинци, Агенция „Пътна инфраструктура“ и Дунав мост 2 показват напредъка, които е реализиран в различните сфери на живота, благодарение на подкрепата на Европейските фондове.

Савкова благодари на Търговско-промишлена палата-Враца с нейните два центъра (Европа директно-Враца и EEN), редактора на портала „Мостовете на Дунав“ и дългогодишен PR на Дунав мост Видин-Калафат Соня Мачорска, както и на ръководителите на представените проекти за съдействието при организирането на изложбата.

Фотоизложбата ще остане постоянно експонирана в офиса на ОИЦ-Видин, за да могат всички заинтересовани граждани да я разгледат. Проявите от „Седмицата на Европейските региони“ ще продължат в следващите дни с младежка викторина, конференция на тема „Социално предприемачество“ и среща с медиите. Инициативата „Седмица на Европейските региони“ се провежда за втора поредна година. През 2013 г. над 100 души се включиха в различните събития на кампанията.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.