Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Ученици от ГПЧЕ „Йордан Радичков” – Видин засадиха дръвчета

27.03.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Всички ученици се включват с огромен ентусиазъм в инициативите, които училището предлага като облагородяване на училищния парк.

Регионални новини Видин

Ученици от ГПЧЕ „Йордан Радичков” – Видин засадиха дръвчета. Това съобщи Василиса Димитрова, преподавател в учебното заведение, предаде агенция "Фокус". “Ние бяхме засадили 30 дръвчета, но през зимата 10 от тях измръзнаха. В училищния двор имаме парк и искаме навсякъде около него да има дръвчета, затова подновихме засаждането. Нашите ученици се включиха активно в цялата инициатива, те изкопаха десет дупки, в които засадихме дръвчетата”, разказа Василиса Димитрова.

По думите й след това засаждането учениците са почистили парка и скоро предстои да засаждане на цветя, но то ще се случи след пролетната ваканция. „Мястото е почистено остава само да ги засадим. Преди това имаме друго мероприятие по желание на учениците от 11 клас, които предложиха да посетим дома за Деца лишени от родителска във Видин, да занесем подаръци и направим едно общо забавление преди празничните дни”, обясни Василиса Димитрова. Според нея всички ученици се включват с огромен ентусиазъм в инициативите, които училището предлага като облагородяване на училищния парк.

„Интересното е, че и хора от квартала използват нашия парк за почивка и отдих, водят децата си тук и самите те участват в поддръжката на парка. Често идват и засаждат цветя”, допълни Василиса Димитрова. По думите й ГПЧЕ „Йордан Радичков” има идея да направи „зелена класна стая” на открито в парка. За целта има обособено място и скоро ще се реализира.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.