Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Кулинарна изложба-конкурс „Видински рибен специалитет“

21.03.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

Инициативите по откриването на туристически сезон 2014 продължиха с кулинарна изложба-конкурс „Видински рибен специалитет“ и дегустация на вина в музей „Кръстатата казарма“.

Регионални новини Видин

В нея взеха участие 6 ресторанта, 2 професионални гимназии – „Проф. д-р Асен Златаров“ и „Михалаки Георгиев“, както и Видински фонд „Читалища“. Критериите за оценяване бяха аранжиране, оригиналност и вкусови качества. Петчленно жури начело с професионален готвач имаше трудната задача да избере най-доброто сред атрактивните ястия. Златният приз за видинския рибен специалитет отиде при ресторант „Пуерто 77“ за неговото предложение „Дунавска риба в морска сол“. Той бе връчен на победителите от кмета Герго Гергов. Всички участници получиха грамоти за участие, а за фонд „Читалища“ имаше специална награда за съхранение на традициите във Видинския край.

Финал на проявите за откриването на туристическия сезон бе едночасовата разходка с кораба „Балканската принцеса“ по река Дунав, където квартетът на Симфониета – Видин забавляваше пасажерите.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.