Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Видин и Зайчар подготвят съвместни проекти

16.09.2015 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Стойността на всеки от проектите е 600 000 евро.

Политически новини от Видин

Двамата заместник-кметове на Община Видин – инж. Добромир Дилов и Борислава Борисова, както и председателят на Общинския съвет Пламен Трифонов проведоха среща с кмета на Община Зайчар, Сърбия Велимир Огнянович. Това е втора среща през тази година между управниците на двете общини във връзка с подготовката на съвместни проекти. Видин и Зайчар ще кандидатстват по Програмата „Интеррег-ИПП за трансгранично сътрудничество България-Сърбия 2014-2020 г.”. Подготвят се два проекта – по приоритетна ос „Околна среда”, където Община Видин ще е водеща организация, а по другия – по приоритетна ос „Младежи”, ще е партнираща на Община Зайчар. Стойността на всеки от проектите е 600 000 евро.

Управляващ орган по Програмата е Министерството на регионалното развитие и благоустройството на България, в сътрудничество със Службата за европейска интеграция на Сърбия (Национален партниращ орган по Програмата). Крайната й цел е да повиши капацитета на местните и регионални власти в разработването и изпълнението на съвместни проекти в допустимия трансграничен регион.

В знак на добрите взаимоотношения и бъдещото успешно партньорство председателят на местния парламент Пламен Трифонов връчи на Велимир Огнянович плакет на Община Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.