Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Шофьор се заби във входната реклама на Видин

25.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Очевидци разказаха, че водачът е бил с видимо несъобразена скорост.

Дългогодишната история на рекламното съоръжение на входа на града "Добре дошли във Видин" приключи днес, след като шофьор се заби с бясна скорост в страничната конструкция. Инцидентът е станал около 12.55 часа. Няма данни за пострадали, а движението в двете посоки беше спряно за около 4 часа.

По думи на очевидци, пред пристигналия екип на Пътна полиция, шофьорът е заявил, че е бил засечен от друга кола при изпреварване, след което е загубил контрол и се е ударил в съоръжението. Следствие удара, носещата конструкция е поддала и това е довело до свличане на хоризонталната част. На мястото на инцидента бяха дошли представители на Община Видин, екип на ЧЕЗ, линейка, както и от фирмата, обновила за последен път рекламното съоръжение. "Първата работа беше да спрем високото напрежение, но когато дойдохме от ЧЕЗ вече бяха прекъснали захранването", заяви представител на фирмата.

Конструкцията беше нарязана и натоварена на платформа, след което бе откарана за съхранение в склад на общината.

От ОД на МВР уведомиха официално за инцидента: На 25.08.2013 г. около 12.55 ч. по главен път Е-79 на входа на гр.Видин П.Д. /42г./ от гр.Видин, при управление на лек автомобил "Субару-Импреза" с видинска регистрация - лична собственост, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, напуска пътното платно и се удря в указателна /рекламна табела с надпис "Добре дошли във Видин", вследствие на което е повредена табелата. Срещу лицето в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

Рекламното съоръжение беше обновено преди около една година. Историята му е дългогодишна, а самото то пращаше послания на пристигащите и отпътуващите от Видин ... до днес.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.