Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Товарен автомобил е блъснал 4-годишно момиченце

07.11.2015 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Работата по случая продължава, в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 6 ноември около 16.10 часа в дежурната част на полицията чрез тел.112 бил получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на Главен път Е-79, в центъра на с.Медовница, посока Видин-София. Товарен автомобил „Ситроен Джъмпер” със софийска регистрация, управляван от столичанина Г.Б./67г./, нарушавайки правилата за движение по непредпазливост блъска странично 4-годишна пешеходка от селото. Момиченцето е настанено във видинската болница с опасност за живота. Водачът е тестван с дрегер, пробата не е отчела наличие на алкохол. Работата по случая продължава, в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР-Видин.

В РУ-Видин е заведена преписка за извършена кражба на мобилен телефон. Посегателството било извършено пред хотел в града. Извършителят на деянието е разкрит – непълнолетен видинчанин, криминално проявен. Преписката е изпратена в Районна прокуратура с мнение за предаване на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН).

На 4 ноември в 16.00 часа жител на с.Арчар сигнализирал в полицията за кражба, извършена във времето от 14.20 до 15.50 часа. Неизвестно лице чрез взломяване на витринно стъкло проникнало в смесен магазин, откъдето откраднало сумата от около 150 лева. По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.