Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

54-годишен видинчанин е бил прострелян по невнимание

04.05.2015 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

54-годишният е настанен в хирургическото отделение на видинската болница, без опасност за живота.

На 1 май в дежурната част на полицията е получен сигнал от ЦСМП-Видин за постъпил пациент с огнестрелна рана в областта на дясната плешка. Установено е, че пострадалият е 54-годишен видинчанин. Мъжът бил прострелян по невнимание от свой приятел – И.К./56г./, жител на областния град, със законно притежаван револвер „Арминиус” калибър 22. Инцидентът възникнал същия ден около 16.00 часа на поляна в землището на с.Коста Прерчово, където двамата били на пикник. 54-годишният е настанен в хирургическото отделение на видинската болница, без опасност за живота. Оръжието и разрешителното са иззети по надлежния ред. По случая работи РУ-Кула, съобщиха от ОД на МВР.

На 2 май около 08.00 часа в дежурната част на полицията чрез тел.112 видинчанка сигнализирала за това, че видяла в двора на училище в града труп на куче, обесено на баскетболен кош. На мястото е извършен оглед, трупът на кучето е транспортиран в ОДБХ-Видин. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Във времето от 20.30 часа на 30 април до 10 часа на 1 май в гр.Видин неизвестно лице проникнало чрез взломяване на входна врата в помещение на студио за красота на ул.»Тополовец». Извършена била кражба на сумата от 910 лева. По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство. Във времето от 20.30 часа на 29 април до 14.00 на 1 май неизвестно лице чрез взлом на входна врата проникнало в избено помещение в частен имот в с.Ярловица. Извършена била кражба на меден казан за варене на ракия и меден проводник с дължина 150 метра. В същия период от време, от избено помещение в друг частен имот, в селото била извършена кражба на медни тави, алуминиева глава за двигател от лек автомобил и около 100 метра телефонен кабел. По случаите в РУ-Видин са образувани досъдебни производства.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.