Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Анонимен сигнал за бомба във видинско училище

30.04.2015 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Оперативно-издирвателните мероприятия по установяване самоличността на автора на обаждането продължават.

На 29 април в 11.20 часа в дежурната част на полицията чрез тел.112 е получен анонимен сигнал за поставена бомба във видинска професионална гимназия в Южна промишлена зона. При извършения обстоен оглед в сградата и прилежащите помощения взривно устройство не е открито. Помощник-директорът е подписала декларация за продължаване на учебния процес в гимназията. Оперативно-издирвателните мероприятия по установяване самоличността на автора на обаждането продължават. По случая работи РУ-Видин, съобщиха от ОД на МВР.

На 29 април в 19.26 часа в полицията е получен сигнал за извършена кражба от стоматологичен кабинет на ул.”Цар Симеон Велики” в областния град. В помещението било проникнато чрез взломяване на входната врата. Обект на посегателството, извършено във времето от 18.30 до 19.20 часа вчера, били преносим компютър, рутер и фотополимерна лампа. Общата стойност на откраднатото възлиза на около 1140 лева. По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство.

Столичанинът Н.У./20г./ е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Вчера на ул.”Цар Александър ІІ” в областния град мъжът не изпълнил разпореждане на полицейски служител да спре управлявания от него мотоциклет „Ямаха”, а продължил да се движи, като по този начин възпрепятствал извършването на полицейска проверка. По случая е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.