Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Обраха заложна къща във Видин

06.03.2015 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 05.03.2015г. около 18.30ч. в заложна къща , находяща се в гр. Видин на ул. "Екзарх Йосиф I", две неизвестни маскирани лица, чрез използване на пистолет с неустановена марка, по думи на работника в заложната къща А.С. /37г./ от гр.Видин, са го заплашили и са отнели сумата от 2000лв., както и неустановени по вид и количество накити. Количеството и вида на накитите ще бъде уточнено след извършване на ревизия в заложната къща. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 18.02.2015 г. в РУ-Видин е получен сигнал от 75-годишно лице от с. Ново село, затова че е станало жертва на телефонна измама, предавайки на непознат златна монета /пендара/ и сумата от 10 лв., под предлог, че са необходими за заплащане на лице от съдебната система, което да помогне и оневини сина им, който е извършил ПТП с последвала смърт на лице. От проведените издирвателни мероприятия е установено, че идвършител на деянието е И.М. /49г./ от с. Покрайна. Материалите по случая са изпратени на РП-Видин, с мнение за образуване на досъдебно производство срещу извършителя.

На 04.03.2015 г. е проведена полицейска операция в противодействие на престъпленията, свързани с общоопасни средства и във връзка с постъпила информация за наличие на такива в имоти и МПС, обитавани и ползвани от лице от с.Плешивец, община Ружинци. В условията на неотложност е извършено претърсване и изземване в имоти, къщи и селскостопански постройки на няколко адреса в селото, вследствие на което са намерени и иззети 9 броя ел. детонатори с различни милисекунди на взривяване и 6 броя разкъсани патрони от парафинирана хартия с прахообразно вещество с кафяв цвят /вероятно взривно вещество от рода на амонитите/ с общо тегло 1,618 кг. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.