Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Три пожара са горели във видинско през почивните дни

16.02.2015 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Причинени са материални щети.

На 15 февруари в 12.18 часа е получен сигнал за пожар в къща на ул.”Узунова” във Видин. Огънят унищожил вещи, опушени са 50 кв. м. стени. Причината – неправилно ползване на отоплителен уред. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Видин, съобщиха от ОД на МВР-Видин. На 14 февруари в 13.02 часа е получен сигнал за пожар в метален фургон на ул.”Драва” в гр.Дунавци. Унищожени са дървен плот, маса, легло и каси с празен амбалаж. Причината за пожара е в процес на установяване. В потушаването на огъня е участвал един автомобил на РСПБЗН-Видин. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл.330, ал.1 от НК.

44-годишният М.П. от с.Шишенци е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, като заподозрян в извършването на палеж. На 14 февруари в 03.13 часа е получен сигнал за пожар в селскостопанска постройка в с.Шишенци. Унищожени са два тона сено, опушени са 70 кв.м. стени. В потушаването на огъня е участвал един автомобил на РСПБЗН-Кула. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.330, ал.1 от НК.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.