Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Опити за телефонни измами бяха пресечени

26.01.2015 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Банкови служители спасиха възрастни клиенти - потенциални жертви.

Опити за телефонни измами бяха пресечени благодарение на проявена бдителност от банкови служители. В събота възрастна видинчанка посетила банков клон в града и поискала да изтегли петцифрена сума от сметката си. Жената споменала, че в телефонен разговор и било съобщено за пострадал билзък, а парите били нужни за заплащане на спешна операция. Охранителят на банката незабавно сигнализирал в полицията. Същият ден касиерка в друг банков клон сигнализирала в полицията, след като се усъмнила в искането на възрастна клиентка да изтегли четирицифрена сума пари. Пристигналите на място полицейски служители установили, че жената е потенциална жертва на телефонна измама. Само в събота на територията на областта са предотвратени пет телефонни измами, исканите пари възлизат общо на около 50 000 лева. По случаите са образувани преписки, съобщиха от ОД на МВР.

ОДМВР-Видин за пореден път апелира към жителите на региона да не се доверяват на телефонни обаждания с искане за пари. Не правете плащания под какъвто и да било предлог, а търсете обратна връзка с близките си. Ако не успеете да осъществите контакт с тях сигнализирайте на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР. Надяваме се, че деца и внуци ще поговорят на тази тема с по-възрастните си роднини, като отново им обяснят какви действия трябва да предприемат в случай на опит да бъдат измамени по телефона. Измамниците ловко спекулират с доверчивостта на хора от третата възраст, с безрезервната им привързаност към деца, внуци и близки, и с готовността им да помогнат с всичко, каквото могат, ако те са в нужда!

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.