Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Над 2 килограма канабис са иззели служителите на реда

22.01.2015 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

26-годишен видинчанин е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Над 2 килограма канабис иззеха служителите на реда, 26-годишен видинчанин е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Вчера М.М./26г./ бил спрян за проверка на ул.”Митрополит Кирил” в града. При извършен личен обиск у него е открит найлонов плик с около 10 грама зелена листна маса, реагирала на канабис при полеви наркотест. При проверка в квартирата му на ул.”Ильо Войвода” били открити и иззети около 2 грама канабис, найлоново пликче с около 1 грам бяло прахообразно вещество, реагирало на амфетамин при полевия наркотест, две електронни везни и машинка за ронене на канабис. При последвало претърсване в дома на родителите на 26-годишния, в с.Връв, били открити и иззети още около 2,100 кг. канабис (разпределен в няколко найлонови плика), пушка с неустановена марка, модел и сериен номер и патрон калибър 22 мм. Работата по случая продължава. В РУ-Видин е образувано досъдебно производство срещу М.М. за престъпление по чл.354А и чл.339 от НК., съобщиха от ОД на МВР.

1,837 кг. тютюн без бандерол иззеха вчера служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" в ОДМВР-Видин и митничари. Нередовната акцизна стока е открита у 40-годишен видинчанин, спрян за проверка в района на общинския пазар в града. Тютюнът, разпределен в 10 найлонови пакети, е иззет. На мъжа е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.