Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Тежка катастрофа във Видин

19.12.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Един човек е загинал, двама полицаи са ранени при тежка катастрофа във Видин.

Един човек е загинал, а двама полицаи са ранени при тежка катастрофа във Видин. Инцидентът е станал около 00:00 часа на пътното платно след надлеза на булевард “Панония” в посока към сградата на Здравноосигурителната каса в града. „При установен удар на автомобил в стълб в този участък, но в по-ранен час същата вечер, патрул на полицията отива на място, констатира произшествие и пише акт за административно нарушение. В този момента движещ се автомобил с висока скорост блъска полицейския патрул. При удара са ранени двама полицаи, а един човек е загинал”, обясни за Радио “Фокус”- Видин от мястото на произшествието Красимир Живков, началник на отдел „Охранителна полиция” към ОД на МВР-Видин.

Пострадалите полицаи са настанени в Спешното отделение на МБАЛ „Света Петка” във Видин. Медиците полагат необходимите грижи за тях, но няма повече информация за тяхното състояние. На мястото на произшествието има полицейско присъствие и Пътна помощ.

Извършват се огледи и протичат следствени действия. Движението в този участък на булевард „Панония” е ограничено. Затворено за движение е и едното платно на надлеза. Има наличие и на полицейски патрули.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.