Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Откриха труп на брега на река Дунав

04.12.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство.

Вчера в 15.20 часа чрез тел.112 видинчанин сигнализирал в полицията за открит труп на брега на река Дунав, в района на Паметник на съпротивата, в града. На мястото е извършен оглед, констатирано е че тялото е на жена, не са установени видими следи от насилствена смърт. Трупът е приведен за аутопсия във видинската болница. Самоличността на жената е в процес на установяване. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР-Видин.

На 3 декември около 07.50 часа в полицията бил получен сигнал за това, че неизвестно лице рита с крак паркираните автомобили пред общинския пазар. При пристигането на полицаите мъжът побягнал в посока центъра на Видин, служителите на реда го последвали. В района на бившата математическа гимназия, размахвайки нож и отправяйки закани той започнал да замерва с камъни униформените. Задържан е, самоличността му е установена – 45-годишен жител на областния град. По време на задържането мъжът се е държал неадекватно и отправял закани. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство. Последвала проверка установила, че за психичното състояние на 45-годишния има образувана преписка по жалба от неговата майка. Преписката е изпратена в Районна прокуратура-Видин с мнение за прилагане на чл.155 от Закона за здравето.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.