Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Лек автомобил „ВАЗ” е откраднат във Видин

01.12.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство.

Във времето от 17.30 часа на 29 ноември до 03.55 часа на 30 ноември от паркинг пред жилищен блок в к-с ”Строител” неизвестно лице противозаконно отнело лек автомобил „ВАЗ”, собственост на видинчанин. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия към 04.20 часа колата е открита в района на гробищния парк, до жп линията при кв.Нов път. По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР-Видин.

Бързо производство е образувано срещу столичанина Л.И./38г./. На 30 ноември, около 21.30 часа, във видинската северна промишлена зона управлявайки влекач „Рено” 38-годишният при потегляне от паркинг реализира пътнотранспортно произшествие, като блъска паркирания до него влекач „МАН” с румънска регистрация. Шофьорът е тестван с дрегер, пробата отчела 2,66 промила. Връчен му е талон за медицинско изследване, взета е кръвна проба.

В РУ-Видин е заведена преписка за извършена кражба на велосипед на стойнст 150 лева. Посегателството било извършено пред магазин на ул.”Преславска”. Установен е извършителя – М.Ц./43г./, жител на областния град. Преписката е изпратена в Районна прокуратура с мнение за образуване на досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.