Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Видинчанин е обвинен за грабеж чрез употреба на сила

13.11.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Материалите по следствието са изпратени на РП-Видин, с мнение за предаване на съд на обвиняемия.

На 11 ноември е приключила работата по досъдебно производство, образувано и водено срещу К.Х. /33г./ от гр.Видин, за това, че на 20.10.2014г., в гр. Видин, в ж.к. "Гео Милев", пред блок № 3, като употребил сила, е отнел от Д.С. от гр.Видин, мобилен телефон "Samsung Galaxy S III MINI" на стойност 320лв., ведно с кожен калъф за телефона на стойност 35лв. и поставена SIM-карта, на стойност 12лв., /обща стойност на отнетото - 367лв./. Материалите са изпратени на РП-Видин, с мнение за предаване на съд на обвиняемия, съобщиха от ОД на МВР-Видин.

На 12 ноември в ОДМВР-Видин е получен сигнал, че от жилищна постройка находяща се в гр. Видин, ул."Лайош Кошут", чрез счупване на прозорец, неизвестен извършител е проникнал и отнел буркан, съдържащ монети с номинал от една и две стотинки. Щетите са в процес на установяване. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 12 ноември за времето от 07.30 часа до 10.00 часа на територията на РУ-Белоградчик е проведена спезциализирана полицейска операция по метода на "широко обхватния" контрол, в хода на която са проверени 46 МПС и 58 лица. Установени са 14 нарушения по ЗДвП, за които са съставени 2 акта и 10 фиша. При полицейска проверка в лек автомобил Опел Астра с видинска регистрация, управляван от П.Т./35г./ от гр.Димово, са намерени и иззети по съответния ред 10 кутии /200 къса/ цигари "DON", без български акцизен бандерол.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.