Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Двама младежи са уличени в кражба на техника и вещи

24.10.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Преписката по случая е изпратена в Районна прокуратура-Видин с мнение за предаване на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

В РУ-Видин е приключила проверка по преписка, заведена след жалба за извършена кражба на лаптоп, спортни ръкавици, тениска и парфюм от стая в ученическото общижитие в града. Установени са авторите на деянието – 15-годишен от с.Капитановци и 14-годишен видинчанин. Преписката по случая е изпратена в Районна прокуратура-Видин с мнение за предаване на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, съобщиха от ОД МВР-Видин. На 21 октомври жителка на с.Върбово сигнализирала в РУ-Белоградчик за извършена от дома й кражба на сумата от 20 лв. Установенено е, че 13-годишно момиче от селото откраднало парите. Преписката по случая е изпратена в Районна прокуратура-Белоградчик с мнение за предаване на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

На 22 октомври в 14.46 часа е получен сигнал за пожар в стопанска постройка в с.Гъмзово. Огънят унищожил 100 кг. сено, 80 линейни метра рекордоман, обгорели са греди. Причината – късо съединение в електрическата инсталация. В потушаването на пожара е участвал един автомобил на РСПБЗН-Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.