Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Румънски гражданин е посегнал на наш полицейски служител

17.10.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

При опит да бъде задържан той ранил с нож в областта на ръката полицейски служител.

Вчера около 15.00 часа двама полицейски служители от РУ-Кула засекли непознато лице по пътя към с.Цар Петрово. Мъжът, който държал нож, отказал да представи документ за самоличност. На мястото пристигнали още двама полицаи със служебен автомобил. Виждайки патрулката непознатият побягнал и след около 300 метра бил застигнат в изорана нива. При опит да бъде задържан той ранил с нож в областта на ръката полицейски служител. На пострадалия е оказана медицинска помощ, няма опасност за живота му. Установена е самоличността на мъжа – Р.М./51г./, румънски гражданин. Той е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кула, по случая е образувано бързо производство, съобщиха от ОД МВР-Видин.

На 16 октомври видинчанин сигнализирал в полицията за това, че неизвестно лице противозаконно отнело лекия му автомобил "Фолксваген Пасат", паркиран на ул."Княз Борис І" в града. В резултат на проведените незабавни оперативно-издиравтелни мероприятия колата е открита паркирана на ул.”Иван Вазов". Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувана проверка.

Видинчанинът Д.Д./21г./ е задържан за срок до 24 часа за извършена кражба. Вчера около 17.00 часа жителка на областния град сигнализирала за взломена врата и извършена кражба на вещи от междуетажна стая в блок в к-с”Гео Милев”. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда засекли и задържали на ул.”Широка” 21-годишният Д.Д. Той пренасял куфар, в който били открити тенджера, електрическа печака „Елва”, чугунено казанче и други. Вещите са припознати от заявителката на кражбата и иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувана преписка.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.