Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Видинчанин е задържан за кражба за срок от 24 часа

10.10.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Работата по случая продължава, срещу лицето е образувано бързо производство.

Видинчанинът М.Ц./42г./ е задържан за извършена кражба с полицейска мярка за срок до 24 часа. Снощи към 22.45 часа в дежурната част на полицията бил получен сигнал за взломна кражба от мазе на ул.”Патриарх Евтимий” в града. В хода на предприетото незабавно разследване по „горещи следи” е разкрит авторът на деянието. 42-годишният е установен в новострояща се сграда на ул.”Владикина”, където пребивавал незаконно на втория етаж. Там, в едно от помещенията, служителите на реда открили и иззели откраднатите вещи - велосипед, макара с меден проводник, меден капак и медно сито. Установено е, че мъжът проникнал в мазето чрез взломяване на халка от катинар. Работата по случая продължава, срещу М.Ц. е образувано бързо производство, съобщиха от ОД МВР-Видин.

За времето от 14.00 часа на 6 октомври до 18.30 часа на 9 октомври в с.Водна неизвестно лице чрез използване на техническо средство взломило метална врата и проникнало в частна работилница. Извършена била кражба на три ъглашлайфа, два моторни триона, два перфоратора, електрожен, металорези и четири бормашини. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУ-Кула, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.