Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Видинчанин тегли пари от банкомат с открадната дебитна карта

09.10.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Преписка е изпратена в прокуратурата с мнение за образуване на досъдебно производство.

В РУ-Видин е приключила проверка по преписка, заведена по жалба на видинчанин за кражба от лек автомобил „Фолксваген”, паркиран на ул.”Цар Симеон Велики” в града. Посегателството било извършено във времето от 13 до 15 септември. От купето на превозното средство, в което било проникнато чрез използване на техническо средство, била открадната мъжка чанта с ключове, лична карта, шофьорска книжка и дебитна карта. Авторът на деянието е разкрит – криминално проявеният и осъждан видинчанин Ц.К./32г./. В хода на разследването е установено, че 32-годишният възползвайки се от открадната дебитна карта на 14 септември от банкомат в града извършил три последователни транзакции на обща сума в размер на 310 лева. Преписката е изпратена в прокуратурата с мнение за образуване на досъдебно производство срещу Ц.К., съобщиха от ОД МВР-Видин.

В РУ-Видин е заведена преписка по жалба от видинчанин за извъшена кражба на 30 лева. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че автор на посегателството е М.Ц./42г./, жител на областния град – криминално проявен и осъждан. Откраднатите пари са иззети по надлежния ред и върнати на собственика. Преписката е изпратена в Районна прокуратура с мнение за образуване на досъдебно производство.

Криминалисти разкриха извършител на кражба от паркиран лек автомобил в с.Арчар. Посегателството било извършено през м.юли. От превозното средство били откраднати златни накити на обща стойност 200 лева. Авторът на деянието е установен в хода на проведеното разследване – В.В./34г./ от с.Арчар. Откраднатите накити са открити в заложна къща в областния град и иззети по надлежния ред. Заведената по случая преписка е изпратена в Районна прокуратура.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.