Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

34-годишен видинчанин е задържан за кражба

01.10.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

34-годишният е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Бързо производство за извършена кражба е образувано срещу И.П./34г./ от гр.Видин. Вчера мъжът проникнал през отворен прозорец на терасно остъкление в апартамент в к-с”Крум Бъчваров” и извършил кражба на цифров фотоапарат „Панасоник” и игра „Сони”. 34-годишният е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, съобщиха от ОД на МВР. В Районното управление във Видин е заведена преписка за извършена кражба на велосипед от стопанска постройка в с.Генерал Мариново. Разкрит е автора на посегателството – Б.М./38г./ от гр.Трън. Преписката е изпратена в Районна прокуратура с мнение за образуване на досъдебно производство.

Във времето от 19.00 часа на 28 септември до 14.00 часа на 29 септември неизвестно лице чрез взломяване стъкло на задна дясна врата проникнало в лек автомобил „БМВ”, паркиран на паркинг в к-с”Крум Бъчваров”. Извършена била кражба на преден панел от авто CD плеър. По случая е образувано досъдебно производство.

На 30 септември в 15.30 часа в дежурната част на кулската полиция бил получен сигнал за незаконна сеч в землището на с.Старопатица. В местността „Нешина поляна” били установени двама видинчани, извършващи незаконна сеч на дърва. На мястото са намерени 16 отсечени дървета – цер, иззети са моторен трион и брадва. В хода на последвалата проверка е установен организатора на незаконната сеч – видинчанинът В.В./50г./. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.