Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Полицаи задържаха крадец на местопрестъплението

18.09.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В жилището били установени приготвени за изнасяне различни вещи.

На 17.09.2014г. около 16.15ч. в ОДМВР-Видин е получен сигнал от лице от гр.Видин, за това, че в жилището й, находящо се в гр. Видин, ул. "Цар Асен І", се извършва кражба. Изпратените на място полицейски служители влизат в посоченото жилище и залавят В.Д. /32г./ от гр.Видин, по време на извършване на престъплението. В жилището били установени приготвени за изнасяне следните вещи: ловна пушка, мобилен телефон, телевизор и дистанционно управление за климатик. В РУ-Видин е образувано досъдебно производство. Лицето е задържано за срок до 24 часа, съобщиха от ОД на МВР.

На 17.09.2014 година в РУ-Белоградчик е приключила проверката по преписка, водена срещу В.К. /24г./ от с.Воднянци, общ.Димово, затова, че на 21.07.2014 г. в центъра на с.Воднянци, причинил телесна повреда на длъжностно лице. Преписката е изпратена на Районна прокуратура - Белоградчик с мнение за образуване на досъдебно производство срещу извършителя.

На 16.09.2014 г. в РУ-Кула е приключила работата по преписка образувана по молба от Т.Г. /74г./, живуща в с.Големаново, общ.Кула, че за времето от 01.08. до 08.08.2014 г. неизвестен извършител, чрез сваляне на стъкло на прозорец е проникнал в дома й и е извършил кражба на четири медни котли с различна вместимост, два медни тигана, медна тава, меден леген и 50 метра гумиран кабел. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е Б.М. /39г./ от гр.Белоградчик. Преписката е изпратена на РП-Кула, с мнение за образуване на досъдебно производство срещу извършителя.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.