Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

82-годишен видинчанин е починал вследствие настъпило ПТП

15.09.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Трупът му е транспортиран в МБАЛ Св. Петка, гр. Видин за извършване на аутопсия. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

На 13 септември около 18.00 ч. e получен сигнал от НССПЕЕН за настъпило ПТП с пострадало лице. При движението си с несъобразена скорост по главен път Е-79 на около 500 м от пътен възел "Ново село" посока крайпътен комплекс "Съни ойл", румънската гражданка Р.Р./36г./ не може да спре и с предната дясна част, в близост до средната разделителна линия на пътното платно, блъска движещият се пред нея, внезапно променил посоката на движение 82-годишен видинчанин, управляващ мотопед "Томсън" без регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП, видинчанинът е починал на място, трупът му е транспортиран в МБАЛ "Св. Петка", гр. Видин за извършване на аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОДМВР-Видин.

На 13.09.2014г. около 01.20 ч. в с. Косово, общ. Брегово, Л.Б. /33г./ от същото село, при управление на лек автомобил «Пежо 206» лична собственост, в посока от центъра на селото към с. Ракитница, нарушава правилата за движение, като се движи с несъобразена с пътните условия скорост, напуска платното за движение и се блъска в железобетонен стълб от електро-разпределителната мрежа, намиращ на десния тротоар по посока на движението на автомобила. Вследствие на настъпилото ПТП, водачката е получила множество травматични увреждания. Приета е за лечение в интензивно отделение на МБАЛ «Св.Петка»-гр.Видин с опасност за живота, като впоследствие е починала. Образувано е досъдебно производство.

За времето от 05.09.2014г. до 11.09.2014г. е проведена специализирана полицейска операция на територията на ОДМВР-Видин. В хода на операцията са проверени общо 237 МПС и 237 лица. Установени са общо 245 нарушения по ЗДвП: за техническа неизпавност - 37; нередовни документи - 39; без обезопасителни колани и каски - 23; неправоспособност - 4; превишена скорост - 39; употреба на алкохол - 5; неправилно движение по платното за движение - 3; неправилен престой и паркиране - 7; неправилен превоз на пътници и товари - 1; неспазване на пътнизнаци и маркировка - 4; неизпълнение на контролен орган - 4; неспазване на предимство - 5; за други нарушения - 74. Съставени са 85 акта, 106 глоби по фиш и са спрени 14 автомобила от движение.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.