Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Един загинал и двама ранени при катастрофа край Добри дол

04.09.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Продължава огледа на местопроизшествието.

Един загинал и двама ранени при катастрофата станала край Добри дол днес, това съобщи говорителя на ОД МВР-Монтана Ирен Токина. Продължава огледа на местопроизшествието, но по първоначална информация джип, собственост на енергодружество, след десен завой в района на село Добри дол, водачът губи контрол върху волана. „Джипът се е завъртял и е навлязъл в платното за отсрещно движение. Ударил се е в насрещно идващ лекотоварен микробус. Водачът на микробуса е починал на място, а двама пътници от микробуса за настанени в болницата в Лом”, обясни още Ирен Токина. Остава ограничено движението по пътя Арчар-Лом, докато продължи огледът около инцидента.

Единият от ранените в катастрофата при Добри дол е в тежко общо състояние с опасност за живота. Това съобщи за Радио “Фокус”- Видин д-р Виталии Илиев, заместник-директор на Многопрофилна болница за активно лечение "Св.Николай Чудотворец" в град Лом. По думите му раненият има множество травми, сред които фрактура на една гръдна половина. „В момента се водят реанимационни действия за неговото спасяване, но вероятността да оцелее е малка. Имаше вероятност пациентът да изпадне в клинична смърт, при повторен такъв случай екипът няма да успее да го спаси”, каза още д-р Илиев.

Другият ранен при катастрофата е около 50-годишен и е в съзнание и добро общо състояние. Има фрактури по крайниците и счупено ребро, но е без опасност за живота. Състоянието му е овладяно. „Всичко необходимо за пациентите се прави”, добави д-р Виталии Илиев.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.