Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

54-годишен мъж от видинското село Извор е намерен мъртъв в дома си

03.09.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Трупът е транспортиран в МБАЛ"Света Петка" гр.Видин за аутопсия.

На 01.09.2014 год., около 20.30 часа в РУ-Белоградчик е получено съобщение от кметския наместник на с.Извор, общ.Димово, че през целия ден не е успял да осъществи връзка със самотноживущия Р.П. /54г./ - земеделски производител от същото село. След направена проверка в дома му находящ се в с.Извор, служители на РУ-Белоградчик открили трупа на лицето, върху който се наблюдават видими следи от насилие. В къщата имало множество разхвърляни вещи и липсвал лекият автомобил, собственост на жертвата - "Мазда 3", който е бил паркиран пред дома му. Трупът е транспортиран в МБАЛ"Света Петка" гр.Видин за аутопсия. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 02.09.2014г. в 05.20ч. чрез НССПЕЕН 112 в ОДМВР - Видин е подаден сигнал от служител на охранителна фирма за взломен обект охраняван със СОТ към фирмата - хранителен магазин, находящ се на ул."Широка". От извършения оглед на местопроизшествие е установено, че неизвестен извършител, чрез взлом на стъкло на входна врата е проникнал в магазина и извършил кражба на неустановено количество кутии с цигари. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 02.09.2014г., около 17.30 часа е настъпило пътно-транспортно произшествие на пътя между с. Скомля и с. Бела, при управление на служебен лек автомобил, В.В. /43г./ от гр.Видин, движейки се в посока към с. Бела, на ляв завой, губи контрол и управление на автомобила, излиза от пътя вдясно, блъска се във водосток, след което се преобръща по таван. Вследствие на произшествието е пострадал пътникът в автомобила Д.А. /56г./ от гр.Видин, който е получил фрактура на дясна подбедрица и на втори лумбален прешлен. Пострадалият е настанен в ортопедично отделение на МБАЛ "Св.Петка" - гр.Видин, без опастност за живота. Водачът на лекия автомобил е изпробван с техническо средство, което не е отчело наличие на алкохол. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.