Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба на телевизор, собственост на Видинска митрополия

01.09.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая работи РУ-Видин.

На 29.08.2014г. в 09.50 ч. на НССПЕЕН 112 е постъпило съобщение, че за времето от 28.08.2014г. до 29.08.2014г., чрез взломяване на брава на входна врата е проникнато в апартамент в гр.Видин, откъдето е извършена кражба на плазмен телевизор, неустановена марка, собственост на Видинска митрополия. По случая работи РУ-Видин, съобщиха от ОД на МВР.

В РУ-Видин на 30.08.2014г. е отпочнато бързо производство срещу В.И./28г./ от гр.Видин за това,че на 30.08.2014г. около 23.50 ч., гр. Видин,чрез взломяване на дървена врата, е извършил кражба на велисопед "Фокус", пет въдици комплект различни марки, ел. дрелка "Елтос" и др. вещи, стойността накоито е в процес на установяване.

На 31.08.2014 г. в с.Винарово, общ.ново село неизвестен извършител, чрез срязване на катинар е проникнал в гараж, откъдето е извършил кражба на два електрожена, две ел. дрелки, една ел. резачка, един ъглошлайф и една водна помпа - всички неизвестна марка и модел, както и моторна резачка "Джетскай", и два удължителя от меден проводник всеки с дължина 20 м. Стойността е в процес на установяване. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.