Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Три кражби с взлом са извършени във Видин

25.08.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Образувани са досъдебни производства в РУП-Видин.

На 23 август в 18:40 часа в дежурната част на полицията е постъпил сигнал от 35-годишен видинчанин, че за времето от 13:00 до 18:00 часа на същия ден, неизвестен извършител, чрез взломяване на входна врата е проникнал в ползваното от него жилище на ул. „Княз Дондуков”, откъдето е откраднал сумата от 1610 лв, 2200 евро, два броя преносими компютъра и пет броя мобилни телефони марка „Самсунг”. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 23 август в 09:50 часа е получен сигнал от 67-годишен видинчанин, че за времето от 19:00 часа на 22 август до получаване на сигнала, неизвестен извършител, чрез взломяване на секретен патронник на входна врата, е проникнал в жилището му в ж.к. „Баба Тонка” и извършил кражба на около 70 гр златни накити. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 23 август около 00:30 в гр. Видин неизвестен извършител чрез пробиване на дупка в тухлена стена проникнал в складово помещение, собственост на видинчанин, откъдето извършил кражба на около две палета с домакински салфетки на неустановена стойност. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.