Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Лек автомобил "Ауди" е откраднат във Видин

04.08.2014 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Автомобилът е бил паркиран на паркинг пред хипермаркет в града.

На 2 август в 13.42 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал от видинчанин за това, че неизвестно лице противозаконно отнело лекия му автомобил „Ауди”, паркиран на паркинг пред хипермаркет в града. По случая работи РУП-Видин. За времето от 12.30 часа на 2 август до 17.30 часа на 3 август в гр.Видин неизвестно лице чрез взлом на секретен патронник от входна врата проникнало в апартамент на ул.”Христо Ботев”. Извършена била кражба на преносим компютър и четири грама златни накити. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 2 август, около 23.45 часа, по пътя между селата Кладоруб и Рабиша е станала катастрофа. И.И./66г./ от с.Острокапци, управлявайки лек автомобил „Ауди” с несъобразена скорост на десен завой губи контрол над превозното средство, излиза от пътя в ляво по посока на движението и се блъска в крайпътно дърво. Колата се самазапалва и изгаря. Пострадал е пътуващият в автомобила 40-годишен мъж от гр.Димово. Той е транспортиран във видинската болница с фрактура, оказана му е медицинска помощ, след което е освободен без опасност за живота. Водачът е тествен с дрегер за наличие на алкохол, пробата му е отрицателна. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

1940 грама нарязан тютюн без бендерол откриха вчера служителите на реда. Около 16.30 часа на ул.”Александър Стамболийски” в областния град бил спрян за проверка мотопед „Пиаджо”, без регистрационни табели, управляван от видинчанина Б.Ф./42г./. Установено е, че мъжът превозвал седем плика с тютюн, с общо тегло 1940 грама. Нередовната акцизна стока е иззета. По случая работи РУП-Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.